Kirjanpidon palvelupaketit

ANNA YRITYKSESI KIRJANPITO OSAAVIEN
KIRJANPITÄJIEN KÄSIIN

Kun yhdistää osaavat kirjanpitäjät ja nykyaikaiset työkalut, tuloksena on hyvinkin mutkaton taloushallinnon kokonaisuus. Kokosimme kirjanpidon palvelut kolmeen erilaiseen pakettiin. Kaksi helppoa peruspakettia tasaisen toiminnan yrityksille sekä kasvuhakuisille yrityksille ja kolmas paketti heille, joiden kirjanpidon tarve on laajempaa tai muuten yksilöidympää.

KIRJANPIDON PALVELUT KOLMESSA PAKETISSA

Kirjanpitopaketeistamme löytyy vaihtoehto niin peruskirjanpitoa etsivälle kuin suurempaa kumppanuutta kaipaavalle. Mikäli olet epävarma siitä, mikä paketti yrityksellesi sopisi – ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua!

MYLLYN MALTILLINEN

alk. 100€/kk

Paketti pienille yrityksille, joiden toiminta on vakaata ja kasvutavoitteet maltilliset.

Palvelussa keskitytään siihen, että yrityksen talouden hoito olisi arjessa mahdollisimman jouhevaa ja miellyttävää.

Palvelu sisältää yhtiön kirjanpidon ja tilinpäätöksen sekä perustason neuvonnan omalta kirjanpitäjältä. Palvelu toteutetaan nykyaikaisilla työkaluilla, mikä mahdollistaa myös taloushallinnon asioiden hoitamisen mobiililla.

Halutessasi hoidamme puolestasi myös palkat hintaan 20€/kpl.

Paketti sopii loistavasti esimerkiksi yhden henkilön firmoille, jotka myyvät omaa palveluaan ja joiden liiketoiminta on tasaista. (kampaajat, siivoojat, rakennusmiehet, jne.)

 

MYLLYN KASVU

alk. 139€/kk

Palvelu kasvunnälkäisille ja taloudesta kiinnostuneille pk-yrittäjille. Palvelussa keskitytään kirjanpidon ohessa siihen, että yrityksellä on jatkuva ymmärrys yrityksen taloudesta ja kasvutekijöistä.

Palvelu sisältää yhtiön kirjanpidon ja tilinpäätöksen sekä perustason neuvonnan omalta kirjanpitäjältä. Lisäksi asiakkaalla on käytössään Netvisorin Financial Overview -lisäosa, minkä ansiosta asiakas ja kirjanpitäjä näkevät jatkuvasti yrityksen tärkeimmät tunnusluvut ja kirjanpitäjän on helppo kommentoida yhtiön suuntaan vaikuttavia tekijöitä.

Palvelu toteutetaan nykyaikaisilla työkaluilla, mikä mahdollistaa myös taloushallinnon asioiden hoitamisen mobiililla.

Halutessasi hoidamme puolestasi myös palkat hintaan 20€/kpl.

Paketti sopii loistavasti esimerkiksi pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat kasvuvaiheessa tai harkitsevat toiminnan kasvattamista.

MYLLYN UNIIKKI

HINTA SOVITAAN PALVELUIDEN LAAJUUDEN MUKAAN

Täyden palvelun paketti suurille ja suuruudenhaluisille yrityksille sekä kaikille yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydintoimintaansa ja ulkoistaa koko taloushallinnon osaavalle ja luotettavalle kumppanille.

Paketti sopii loistavasti kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa kirjanpidon lisäksi myös reskontran ja/tai toivovat laajempaa räätälöityä raportointia ja seurantaa.

Palvelun sisältö ja hinnat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan

Lue lisää palveluvalikoimastamme täältä

TÄYDENNÄ KIRJANPIDON PAKETTIASI MUILLA PALVELUILLA

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvät edellytykset johtaa ja kasvattaa liiketoimintaa. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme kirjanpidon lisäksi liudan muitakin taloushallinnon palveluita. Tutustu lisäpalveluihin ja valitse omasi.

LASKUPALVELUT JA MUUT TOISTUVAT TALOUDEN PALVELUT

Tiedätkö ne "ikävät ja pakolliset" taloushallinnon työt, jotka tuppaavatjäämään aina viime tinkaan? Tai ne hommat, jotka "pitäisi tehdä useammin"? Anna meidän hoitaa ne puolestasi.

RAPORTOINTI JA YHTEYDENPITO

Toivoisitko tilitoimistolta muutakin kuin kuukausittaisen tuloslaskelman ja taseen. Ehkä lyhyt keskustelu kirjanpitäjän kanssa silloin tällöin? Tai yleistä suuntaa näyttävä tunnuslukuraportti?

STARTTIPAKETIT, KOULUTUS JA KONSULTOINTI

Nykyisille ja tuleville asiakkaillemme tarjoamme mm. lisäkoulutusta ohjelmistojen sujuvaan käyttöön sekä erilaisia startti- ja analyysipaketteja.

TALOUSHALLINNON PROJEKTIT

Onko mielessäsi selvitystyö, rahoitushakemus, yritysjärjestely tai muu kertaluontoinen talouden projekti, mihin kaipaat apua?

TALOUSHALLINNON PALVELUT JOKA TILANTEESEEN

Oletko perustamassa uutta yritystä tai onko sinulla kenties mielessä jokin talouden projekti, jolle haet toteuttajaa? Anna meidän auttaa!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ    Olen kiinnostunut palvelupaketeista:

    Olen kiinnostunut lisäpalveluista:

    Olen kiinnostunut talouden projekteista:

    Lisätietoja: