Sähköinen taloushallinto

SÄHKÖINEN KIRJANPITO JA TALOUSHALLINTO

Uskomme vahvasti taloushallinnon sähköistymiseen, minkä vuoksi kannustamme ja ohjaamme asiakkaitamme hyödyntämään sähköisiä työkaluja  päivittäisessä työssään ja taloushallinnon tehtävissä.

SÄHKÖISET työkalut isoille ja piEnille yrityksille

Tilitoimistomme asiakkaat vaihtelevat pienistä toiminimistä suuriin konsernitason yrityksiin. Koon lisäksi myös yrityksen toiminnan luonteella on suuri merkitys siihen, millaisista sähköisistä ratkaisuista yritys hyötyy eniten.
Pienimmillään sähköinen taloushallinto voi tarkoittaa tositteiden tallentamista ”sähköiseen mappiin” paperikansion sijaan.
Laajimmillaan taas yrityksen koko toiminnanohjaus hoidetaan sähköisesti yhdessä ohjelmistossa asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä. Oikeiden työkalujen valitseminen onkin tärkeä osa koko taloushallinnon palvelukokonaisuuden suunnittelua.

Pääsääntöisiksi työkaluiksi tilitoimistollemme ovat valikoituneet sekä ominaisuuksien että käytettävyyden ansiosta eTasku sekä Visma Netvisor. Näiden ohjelmistojen lisäksi toimistollamme on kokemusta myös muista ohjelmistoista (kysy rohkeasti lisää!).
Tietotekninen osaamisemme on ajan tasalla, joten
 hoidamme tarvittaessa taloushallinnon tehtävät myös asiakkaan omassa ohjelmistossa ja autamme mahdollisissa integraatioissa.

Netvisor - koko toiminnanohjaus, taloushallinto ja kirjanpito samassa ohjelmistossa

Netvisor on yksi nykyaikaisimmista tarjolla olevista toiminnanohjaus- ja taloushallinto-ohjelmistoista. Netvisorilla suurten yritysten on helppo hallita toimintaansa, sillä ohjelmistossa voi toteuttaa koko osto-tilausketjun alusta loppuun asti ja automaatiot helpottavat tiedon kulkua sekä raportointia. Lisäksi Netvisoriin on valmiina olemassa lukuisia integraatioita erilaisiin alakohtaisiin järjestelmiin.

Vaikka Netvisorin ominaisuusrepertuaari on suuri, se toimii ketterästi myös pienten yritysten taloushallinnon hoitoon. Netvisorilla pieni yritys seuraa asiakkaiden suoritukset helposti ilman erillistä tiliotteen selailua sekä maksaa laskunsa kätevästi vaikka puhelinsovelluksella.

Huippuluokan käytettävyyden lisäksi Netvisorin suurimpia etuja on se, että kaikki tieto tallentuu samaan paikkaan, jossa se on löydettävissä,  raportoitavissa ja kopioitavissa niin asiakkaan kuin tilitoimistonkin 

Tilitoimistomme on Netvisor-ohjelmiston Premium kumppani ja autamme asiakkaitamme sekä ohjelmiston käyttöönotossa että päivittäisessä käytössä. Et siis jää painimaan ohjelman kanssa yksin.

Isommissa käyttöönotoissa teemme yhteistyötä Netvisorin omien kouluttajien kanssa.

netvisor
netvisor_tilitoimisto-partner
 • Laaja asiakas-, tuote- ja toimittajarekisteri
 • Sähköiset myyntilaskut ja suoritusten automaattinen seuranta sekä muistutuslaskut
 • Sähköiset ostolaskut, hyväksyntä ja maksaminen. 
 • Lukuisia mahdollisuusksia eri toimintojen automatisointiin
 • Kätevä puhelinsovellus
 • Tilaus-toimitusketjun hallinta ja jälleenlaskutus
 • Varastonseuranta
 • Laskentakohteiden seuranta
 • Laajat raportit ja integraatiot
eTasku
 • Sähköinen tositearkisto, johon tallennetaan kirjanpitäjälle toimitettava materiaali
 • Tallennuksen jälkeen materiaali on suoraan kirjanpitäjän saatavilla ilman erillistä lähettelyä tai kuljettelua
 • Mahdollistaa myös matkalaskujen tekemisen suoraan puhelinsovelluksella

Laskuja ja kuitteja voi lisätä palveluun kolmella eri tavalla:

1. Kuvaamalla tositteen puhelimen kameralla 
2. Liittämällä tositteen tietokoneelta
3. Lähettämällä tositteen sähköpostin liitteenä osoitteeseen oma@etasku.fi

eTasku - taskukokoinen "mappi" kirjanpidon tositteille

eTasku on ehkä ”maailman kätevin” tapa toimittaa paperiset kuitit ja tositteet kirjanpitäjälle. Käytännössä eTasku toimii siten, että kuitista tai laskusta otetaan kuva puhelinsovelluksella, minkä jälkeen paperi voidaan heittää suoraan pois. Kuvaamisen jälkeen kuittiin voi kirjata lisätietoja, ja näin sekä kuitti että siihen liittyvät muistiinpanot ovat suoraan kirjanpitäjän saatavilla. 

eTaskuun voi tallentaa kuittien lisäksi kaikki muutkin kirjanpidon tositteet, mikä mahdollistaa hyvin kevyillä toimenpiteillä (ja kustannuksilla) paperimapeista luopumisen kokonaan. Suuri osa asiakkaistamme toimittaa kirjanpidon aineistoistonsa meille joko kokonaan tai osittain eTaksun avulla.

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilitoimistomme tarjoaa taloushallinnon palvelut yksittäisistä projekteista aina yrityksen kokoaisvaltaiseen taloushallinnon hoitamiseen.
Tutustu kaikkiin taloushallinnon palveluihimme ja kysy rohkeasti tarjousta!

KIRJANPITO

MUUT TALOUDEN PALVELUT

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

Syksyllä 2019 teetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaamme kokevat saavansa meiltä ystävällistä ja joustavaa palvelua.

98% kyselyyn vastanneista asiakkaistamme suosittelisi meitä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

Ota yhteyttä  Haluaisin lisätietoa:

  Lisätietoja:  TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME