MILLAINEN TILITOIMISTO ON TASEMYLLY

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua nykyaikaisilla työkaluilla. Missionamme on antaa suomalaisille yrityksille mahdollisimman hyvät edellytykset kasvaa ja menestyä toiminnassaan.

Tilitoimisto Tasemylly tarjoaa asiakaslähtöistä ja mutkatonta palvelua

MUTKATON JA IHMISLÄHEINEN PALVELU

Tilitoimistomme tavoitteena ja toiminnan pääajatuksena on aina ollut tarjota mutkatonta ja  ihmisläheistä palvelua. Toimitusjohtajamme sanoin, se tarkoittaa sitä, että jokainen asiakkuussuhde saa muotoutua sellaiseksi, kuin se itsestään muotoutuu. Osa asiakkaistamme käy toimistollamme säännöllisesti juttelemassa kahvikupin ääressä kun taas toisten kanssa yhteydenpito hoidetaan puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaat ovat erilaisia ja niin voivat olla asiakkuussuhteetkin.

Asiakaslähtöinen ajattelu on ollut pohjana myös palveluiden suunnittelussamme, ja olemme siinäkin pyrkineet siihen, että asiakas saa itselleen mahdollisimman hyvin juuri hänen yrityksellensä tarpeisiinsa sopivan tuotepaketin.

NYKYAIKAISET TYÖKALUT

Pitkä kokemus ja historia ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki pitäisi tehdä perinteitä kunnioittaen. Uskomme vahvasti taloushalinnon sähköistymiseen ja kannustamme asiakkaitamme paperittomaan taloushallintoon. Tilitoimistomme on Netvisor-ohjelmiston Premium kumppani, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan nykyaikaisimmat työkalut talouden hoitoon. Toki tässäkin asiassa kuuntelemme asiakkaan toiveita ja tähän mennessä olemma aina löytäneet kaikkien kanssa sopivan asiakkaan mukaisen palvelumallin.

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

Syksyllä 2019 teetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaamme kokevat saavansa meiltä ystävällistä ja joustavaa palvelua.

98% kyselyyn vastanneista asiakkaistamme suosittelisi meitä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

Ota yhteyttä  Haluaisin lisätietoa:

  Lisätietoja:


  [honeypot Tasemyllynimi]

  TUTUSTU TIIMIIMME

  Pienessä yrityksessä tiimillä on suuri merkitys. 

  Katja Huttunen

  Katja

  Toimitusjohtaja

  Taloushallinnon tehopakkaus. Katja on taloushallinnon moniottelija, jolle on kertynyt hyvin monipuolinen vahva osaaminen yrityksen taloushallinnosta. Katja vastaa Avain asiakkaista sekä yrityksen päivittäisestä toiminnasta.

  Eija Vuorinen

  Eija

  Talouspäällikkö

  Tasemyllyn tietopankki ja äitihahmo. Eija on lämminhenkinen ja ihmisläheinen persoona, ja hänellä on takanaan vuosikymmenten tilitoimistokokemus.  Ursula Stenman

  URSULA

  Talouden asiantuntija

  Palkkahallinnon erityisosaajamme. Ursula on positiivinen persoona, jonka erityisalaa Tasemyllyllä ovat palkat. Ursula myös huolehtii siitä, että toimistolla on aina tuoretta kahvia termarissa.

   

   

  Petri Parila

  Petri

  Talouden asiantuntija. 

  Tarkka ja tiedonjanoinen talouden neuvonantaja. Petri on tunnollinen ja kärsivällinen kirjanpidon osaaja, joka huolehtii pääasiassa asiakkaidemme kirjanpidosta. Petri on myös erittäin näppärä englannin kielisten asikkaiden kanssa ja työskentelee sekä Helsingin että Klaukkalan toimistoilla.

  Riikka Saarikoski

  Riikka

  Talouden asiantuntija

  Näppärä ja tehokas ohjelmisto-osaaja, joka työskentelee Helsingin ja Klaukkalan toimiston ohella myös välillä asiakkaiden tiloissa.

   

   

   

  Sirpa

  Talouden asiantuntija

  Pitkän ja vahvan kokemuksen sekä osaamisen omaava Sirpa on luotettava ja ystävällinen kirjanpidon moniosaaja, jolla ei mene sormi suuhun erikoisissakaan tapauksissa.

  TaPio

  Talouden asiantuntija

  Tarkka ja tunnollinen uusin  taloushallinnon osaaja, jonka pääasiallinen työnkuva on painottunut kokonaan kirjanpidon pariin.

   

  Vesa Wuorinen

  Vesa

  Hallituksen Puheenjohtaja

  Yrityksen perustaja, joka pääsääntöisesti työskentelee taloushallinnon erikoisimmissa tapauksissa sekä avainasiakkaiden palveluiden parissa.