Meistä

MILLAINEN TILITOIMISTO ON TASEMYLLY

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua nykyaikaisilla työkaluilla. Missionamme on antaa suomalaisille yrityksille mahdollisimman hyvät edellytykset kasvaa ja menestyä toiminnassaan.

Tilitoimisto Tasemylly tarjoaa asiakaslähtöistä ja mutkatonta palvelua

MUTKATON JA IHMISLÄHEINEN PALVELU

Tilitoimistomme tavoitteena ja toiminnan pääajatuksena on aina ollut tarjota mutkatonta ja  ihmisläheistä palvelua. Toimitusjohtajamme sanoin, se tarkoittaa sitä, että jokainen asiakkuussuhde saa muotoutua sellaiseksi, kuin se itsestään muotoutuu. Osa asiakkaistamme käy toimistollamme säännöllisesti juttelemassa kahvikupin ääressä kun taas toisten kanssa yhteydenpito hoidetaan puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaat ovat erilaisia ja niin voivat olla asiakkuussuhteetkin.

Asiakaslähtöinen ajattelu on ollut pohjana myös palveluiden suunnittelussamme, ja olemme siinäkin pyrkineet siihen, että asiakas saa itselleen mahdollisimman hyvin juuri hänen yrityksellensä tarpeisiinsa sopivan tuotepaketin.

NYKYAIKAISET TYÖKALUT

Pitkä kokemus ja historia ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki pitäisi tehdä perinteitä kunnioittaen. Uskomme vahvasti taloushalinnon sähköistymiseen ja kannustamme asiakkaitamme paperittomaan taloushallintoon. Tilitoimistomme on Netvisor-ohjelmiston Premium kumppani, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan nykyaikaisimmat työkalut talouden hoitoon. Toki tässäkin asiassa kuuntelemme asiakkaan toiveita ja tähän mennessä olemma aina löytäneet kaikkien kanssa sopivan asiakkaan mukaisen palvelumallin.

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

Syksyllä 2019 teetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaamme kokevat saavansa meiltä ystävällistä ja joustavaa palvelua.

98% kyselyyn vastanneista asiakkaistamme suosittelisi meitä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

Ota yhteyttä  Haluaisin lisätietoa:

  Lisätietoja:  TUTUSTU TIIMIIMME

  Pienessä yrityksessä tiimillä on suuri merkitys. 

  Vesa_Wuorinen

  VESA

  Toimitusjohtaja

  Positiivinen ja innokas ongelmanratkaisijamme, jonka aika kuluu suurimmaksi osaksi erilaisten projektien ja raporttien parissa.

  Talouspäällikkö: Eija_Wuorinen:

  EIJA

  Talouspäällikkö

  Tasemyllyn tietopankki ja äitihahmo. Eija on lämminhenkinen ja ihmisläheinen persoona, ja hänellä on takanaan vuosikymmenten tilitoimistokokemus.

  Kirjanpitäjä_Kati_Muuriaisniemi

  KATI

  Talouden asiantuntija

  Taloushallinnon tehopakkaus. Kati on tunnollinen taloushallinnon moniosaaja, joka huolehtii pääasiassa asiakkaidemme kirjanpidoista ja selvittelytöistä. Kati on aamuihminen ja lähes aina ensimmäisenä toimistolla.

  Kirjanpitäjä_Ursula_Stenman

  URSULA

  Talouden asiantuntija

  Palkkahallinnon erityisosaajamme. Ursula on positiivinen persoona, jonka erityisalaa Tasemyllyllä ovat palkat. Ursula myös huolehtii siitä, että toimistolla on aina tuoretta kahvia termarissa.

  Kirjanpitäjä_Riitta_Lappalainen

  RIITTA

  Talouden asiantuntija

  Monipuolinen talouden asiantuntija. Riitta on toimistollamme vieraileva tähti, sillä hän viettää suurimman osan ajastaan työskentelemällä asiakasyrityksissämme.

  Myynti_ja_markkinointi_Hanna_Lindroos

  HANNA

  Myynti,markkinointi  ja toimiston yleiset työt.

  Myynnin ja markkinoinnin tulokas. Hanna on iloinen hallinnon osaaja, joka vastaa Tasemyllyllä myynnistä ja markkinoinnista sekä muun muassa ohjelmistojen perehdytyksistä.

  TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME