Uuden yrityksen perustaminen

SUUNNITELMISSA UUDEN YRITYKSEN PERUSTAMINEN?

Olit sitten uusi keltanokka tai vanha konkari, autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvissä valinnoissa ja käytännön järjestelyissä.

Ymmärrämme, että uusien yritysten rahat voivat alussa olla tiukilla, joten tarjoamme tuleville asiakkaillemme starttipaketin veloituksetta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus ja laitetaan homma rullaamaan.

JOSKUS YRITYKSEN PERUSTAMINEN SAATTAA ALKAA TUNTUA TÄLTÄ...

Yrityksen perustaminen voi joskus tuntua tältä
Yrityksen perustaminen on ihana asia, mutta varsinkin ensikertalainen saattaa helposti hukkua tiedon ja ohjeiden määrään. Tällöin on hyvä päästä juttelemaan asiasta sellaisen henkilön kanssa, jolla on kokemusta yritysten perustamisesta. Yhdessä voimme ottaa kantaa siihen, mitä valintoja juuri sinun yrityksesi kohdalla kannattaisi tehdä.
 
Tasemyllyn starttipaketissa käymme läpi ennen perustamista tehtävät päätökset ja toimenpiteet sekä perustamisen jälkeiset käytännön asiat.
 

Haluamme tukea uusia kumppaneitamme alkuun, joten tarjoamme starttipaketin tuleville asiakkaillemme veloituksetta. Tutustu starttipakettiimme ja ota yhteyttä jo tänään.

 

Yrityksen perustaminen voi joskus tuntua tältä

TASEMYLLYN STARTTIPAKETTI

Starttipaketti sopii sekä keltanokille että konkareille. Paketti sisältää normaalisti 2 tapaamista, joista ensimmäisessä kartoitamme yrityksen tarpeet ja perustamme sen jälkeen yrityksen. Toinen tapaaminen pidetään yrityksen rekisteröitymisen jälkeen ja siinä, käydään läpi aloitukseen liittyviä käytännön asioita sekä yhteiset käytännöt toimivaan taloushallintoon.

PALAVERI 1
YRITYKSEN PERUSTAMINEN

1. YHTIÖMUODON VALINTA

Toiminimi vai osakeyhtiö? Mitä eroa näillä muodoilla on ja kumpi niistä sopisi sinulle paremmin? Lisäksi mietitään tulevan liikevaihdon mukainen kirjanpitojakso.

2. YHTIÖN RAHAT JA RAHOITUS

Kartoitetaan toiminnan alkupäoman tarve ja rahoituksen lähteet. Uusien yrittäjien kohdalla huomioidaan myös starttirahan hakemisen mahdollisuus.

3. PERUSTAMISILMOITUS ja -asiakirjat

Luodaan perustamiseen tarvittavat asiakirjat ja perustetaan yritys YTJ:n sähköisessä palvelussa.

PALAVERI 2
TOIMINNAN STARTTAAMINEN

1. pankki ja vakuutusyhtiö

Keskustellaan tarvittavista pankkipalveluista sekä pakollisista ja vapaaehtoisista vakuutuksista.

2. ALAKOHTAISET LUVAT JA VELVOITTEET

Käydään läpi, onko jotain alakohtaisia lupia tai velvoitteita, jotka olisi syytä hankkia toiminnan aloittamisen yhteydessä.

3. TALOUDEN TYÖKALUT JA KIRJANPITO

Valitaan yritykselle sopiva taloushallinnon palvelukokonaisuus sekä työkalut toiminnan ja laskuliikenteen jouhevaan käsittelyyn.

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Ota rohkeasti yhteyttä!

010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

 

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

Syksyllä 2019 teetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaamme kokevat saavansa meiltä ystävällistä ja joustavaa palvelua.

98% kyselyyn vastanneista asiakkaistamme suosittelisi meitä.

KYSY LISÄÄ PALVELUISTA

Tai jätä suoraan tarjouspyyntö tästä    Lisätietoja: