Tilitoimiston vaihtaminen

020 - Moving HouseCreated with Sketch.

SUUNNITELMISSA TILITOIMISTON VAIHTAMINEN?

Yrityksen ja tilitoimiston välinen suhde on  vahva, mutta tilanteiden muuttuessa välillä tulee vastaan hetki, jolloin edessä on talouskumppanin vaihto. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten vaihto sujuisi mutkattomimmin.

Tilitoimiston vaihtaminen: Tervetuloa Tasemyllyyn

TERVETULOA MEILLE!

Tilitoimiston vaihtaminen ja uuden tilitoimiston valinta on aina itsessään  projekti. Tilitoimistojen määrä Suomessa on hurja, joten valinnan tekeminen ei ole helppoa.

Meillä Tasemyllyllä on asiantuntevat ja huumorintajuiset kirjanpitäjät, ja syksyllä 2019 toteutetun mielipidekyselyn mukaan 98% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Kun valinta on tehty, seuraa itse vaihtamisprosessi. Käänny silloin meidän puoleemme, sillä meille tilitoimiston vaihtamiseen liittyvät toiminnot ovat arkipäivää.

Uusien yritysten kanssa lähdemme liikkeelle Tasemyllyn Vaihtopaketilla, jossa käymme läpi yrityksen nykytilanteen sekä kartoitamme palveluiden tarpeen ja suunnittelemme vaihtamisen toimenpiteet ja aikataulun. 

TASEMYLLYN VAIHTOPAKETTI

Vaihtopaketti sisältää normaalisti 2 tapaamista, joista ensimmäisessä kartoitamme yrityksen nykytilanteen ja vaihtoon liittyvät toimenpiteet. Toisessa palaverissa keskitytään uusien palveluiden käyttöönottoon

PALAVERI 1
NYKYTILANNEARVIO JA VAIHTOSUUNNITELMA

NYKYTILANNEARVIO

Kartoitetaan, mikä on kirjanpidon nykytilanne. Onko rästejä tai selvittelyä vai voidaanko aloittaa suoraan puhtaalta pöydältä?

TULEVIEN PALVELUIDEN KARTOITTAMINEN

Käydään läpi toimistomme palveluvalikoima ja asiakkaan toiveet. Sovitaan, millä palvelukokonaisuudella lähdetään liikkeelle.

VAIHDON AIKATAULU JA TOIMENPITEET

Tehdään suunnitelma, jossa nimetään vaihtoon liittyvät toimenpiteet ja aikataulutetaan ne.

2. PALAVERI
TOIMINNAN ALOITTAMINEN

OMAN KIRJANPITÄJÄN TAPAAMINEN

Tutustutaan omaan kirjanpitäjään.

LUVAT JA VALTUUTUKSET

Varmistetaan, että tilitoimistolla on pääsy tarvittaviin sähköisiin palveluihin.

OHJELMISTOON JA TYÖKALUIHIN PEREHTYMINEN

Opetellaan uusien työkalujen käyttö.

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Ota rohkeasti yhteyttä!

010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

 

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

KYSY LISÄÄ PALVELUISTA

Tai jätä suoraan tarjouspyyntö tästä