SUUNNITELMISSA TALOUSHALLINNON PALVELUIDEN ULKOISTAMINEN?

 

Etsitkö yrityksellesi talloushallinnon kumppania, jolle ulkoistaa yrityksen toimintoja.

Taloushallinnon toimintojen ulkoistaminen vapauttaa yrityksen henkilöstölle aikaa tuottavampien ja mieluisampien toimintojen tekemiseen. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus ja laitetaan homma rullaamaan.

Taloushallinnon ulkoistaminen

MIKSI ULKOISTAMINEN KANNATTAA?

Ulkoistamisen taustalla on useita eri syytä. Mitkä ovat sinun syysi?

Taloushallinnon ulkoistaminen lisää vapautta!

Elämä on kivaa – ja vielä kivempaa se on silloin, kun on vapaus valita, miten aikansa käyttää. Mikäli laskuttaminen ja talouden seuraaminen tuntuvat pakkopullalta ja kasvattavat harmaiden hiuksiesi määrää, mikset ulkoistaisi niitä jollekin, joka niistä nauttii.  Tällöin voit käyttää aikasi siihen, mikä sinulle on tärkeää.

Taloushallinnon ulkoistaminen lisää vapautta!
Ulkoistaminen lisää tehokkuutta!​

Ulkoistaminen lisää tehokkuutta!

Käytätkö aivan liikaa aikaa erilaisten Excel-pohjien ja tuntilistojen parissa? Yrityksissä on paljon talouteen liittyviä toimintoja, jotka toistuvat esimerkiksi kuukauden välein. Tällaisiin toimintoihin ei välttämättä muodostu rutiinia eikä niiden tehostamiseen jakseta keskittyä. Toiminnot, joihin yrityksesi käyttää joka kuukauden lopussa lukuisia tunteja, sujuvat luultavasti ammatilaiselta yhdessä hujauksessa.

Ulkoistaminen parantaa tuottavuutta!

Ulkoistamisen perusajatus on se, että luovutaan toiminnoista, jotka eivät tuo yritykselle rahaa. Kyse ei siis ole siitä, että et osaisi luoda laskuja tai seurata lukuja vaan siitä, että luovuttamalla nämä toimet ulkopuolisen hoidettavaksi, yrityksellesi säästyy aikaa, joka voidaan käyttää tuottoisampaan toimintaan, kuten laskutettavaan työhön tai oman yritystoiminnan kehittämiseen.

Ulkoistaminen parantaa tuottavuutta!​

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Ota rohkeasti yhteyttä!

010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

 

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

 

Ota Yhteyttä!    Lisätietoja: